Biologische Fuet

 

Onze biologische fuet komt van varkensvlees uit biologische productie, gekweekt in Spanje met respect voor het milieu en volgens de hoogste normen van dierenwelzijn, wat resulteert in vlees van de hoogste kwaliteit waarmee we biologische fuet kunnen produceren zonder het gebruik van chemicaliën en volgens traditionele productiemethoden.

We zorgen ervoor dat de biologische fuet het droogproces ondergaat zonder enige wijziging, door een langzaam rijpingsproces te gebruiken. In de laatste fase worden ze geplaatst in een natuurlijke kelder die naar het noorden is gericht, waar ze frisse lucht van buiten ontvangen, wat resulteert in ambachtelijk gerijpte fuet die doen denken aan de smaken en aroma’s van vroeger.

Bij de productie van onze biologische fuet worden geen chemische toevoegingen of conserveermiddelen gebruikt, alleen biologisch varkensvlees en zout.

Alle biologische fuets van BIOVivar zijn vrij van GGO’s (Genetisch Gemodificeerde Organismen).

De fuets zijn vrij van allergenen.

Zonder Nitrieten

 

 

 

Lomo Ecologico

Biologische Fuet

Gewicht200 g.
IngrediëntenMager en vet van biologisch varkensvlees, gemalen en hele biologische peper, en zeezout.
Houdbaarheid6 maanden
Bewaringstemperatuur8º C
Biologische ProductieSalchichón gemaakt van biologisch varkensvlees, gekruid met kruiden en specerijen van biologische productie. Vrij van genetisch gemodificeerde organismen.
Allergenen

Vrij van allergenen, vrij van GGO’s

Zonder Nitrieten – Zonder Nitraten

Verpakking / Verpakking

ProductVerpakking
Biologische Fuet Hele200 g – Vacuümverpakt

FUET BIO

Energie1924 kj / 463 KCal.
Eiwit35 g
Vetten35 g
Verzadigde Vetten13.5 g
Koolhydraten2 g
Waarvan Suikers1 g
Zout3.5 g
Vezels0 g